.: سلام به شما بازدیدکننده عزیز :. .: برای بازدید از سایت کسب در آمد 100cd روی بنر زیر کلیک کنید :. .: .آموزش تضمینی هک.واسه امتحان می تونی تو کلاسای آموزشی شرکت کنید.نظر یادتون نره :. .: برای برداشته شدن پرده سیاه و مشاهده وبلاگ روی بنر کلیک کنید :.
|
مقایسه سیستم های وبلاگ رایگان فارسی - آموزش هک و دانلود برنامه های مفید
: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: آرشيو يادداشت ها :
: جستجو در وبلاگ :
به ترتیب از قدیمیترین تا جدیدترین سرویس دهنده وبلاگ شروع می کنم.
Persianblog - Blogsky - Blogfa - Mihanblog - Parsiblog
پرشین بلاگ یکی از قدیمی ترین و در عین حال اولین سرویس دهنده وبلاگ به زبان فارسی بود که واقعا باید به مسولان این سرویس دهنده آفرین گفت. به دلیل اینکه یه جورایی باید بگم Start کار رو زدند و واقعا شجاعانه پیش رفتند. از نظر امکانات حـــــــــــی بدک نیست ولی به نسبت اینکه تقریبا ?-? ساله داره کارش رو ادامه میده نسبت به سرویس دهندگانی که حتی به ? سال هم نمیرسن خیلی عقبه در واقع سرویس دهندگان جدیدی که شروع به کار کردن از نظر امکانات از Persianblog خیلی جلوترن.
تبلیغات ضد حال پرشین بلاگ:
با توجه به اینکه زمان زیادی از افتتاح Persianblog میگزره و کاربران خیلی زیادی در این سیستم عضو هستند. اما با شروع کار سرویس دهنده های جدید به خصوص Blogfa خیلی ها دارن از این سیستم به قولی اسباب کشی می کنن. من فکر می کنم ??? این اساس کشی ها مربوط می شه به تبلیغات Persianblog که واقعا خیلی بزرگ بد جا هستن. و دلیل دیگه قالبهای خیلی خیلی سطح پایین این سرویس دهنده است. به دلیل اینکه خیلی از این قالبها فقط با کد درست شدن و کوچکترین تصویر و یا شئ گرافیکی درون این قالبها به کار گرفته نشده. و در آخر هم به سرعت بسیار پایین Persianblog اشاره می کنم. چون حتی وبلاگهایی که از قالبهای خود Persianblog استفاده می کنند و کوچکترین عکسی در قالبها به کار گرفته نشده اما با این حال با سرعت بسیار پایینی Load می شن.
Blogsky:
Blogsky از جمله سرویس دهندگانیه که خیلی بی سرو صدا به کارش ادامه میده. و در خارج از ایران اداره میشه و ? زبان انگلیسی و فارسی رو پشتیبانی میکنه. شاید دلیل بی سرو صدا بودنش همین باشه که در خارج از ایران راه اندازی شده. Blogsky با اینکه در خارج از ایران اداره میشه و چندان مورد توجه رسانه ها در ایران واقع نمیشه ولی واقعا استقبال خوبی از این سیستم شده. شاید دلیل این استقبال کاربران از این سرویس سرعت قابل قبول و کم اشکال بودن این سیستم باشه. هنگامی که وارد مدیریت بلاگتان می شوید کاملا از وجه تمایز Blogsky با بقیه سرویس دهندگان دیگر می شوید و این وجه تمایز سادگی و مرتب بودن و در عین حال زیبا بودن قسمت مدیریت Blogsky است.
اشکالات Blogsky:
مهمترین اشکال Blogsky کم تعداد بودن قالبهای اون در بخش انتخاب قالبش می باشد. گرچه توسط دیگران قالبهایی برای این سرویس دهنده تهیه شده است. اما جای تعجب است که چرا Blogsky به قالبهای خود نمی افزاید. و سیستم خود را ارتقاء نمی دهد.
مدتها پیش این سیستم امکانات خود را برای کاربران قطع کرده بود اما اخیرا چند ماهی است که دوباره فعالیت خودش رو از سر گرفته.
از بدو ورود Blogfa خیلی ها از این سیستم تعریف کردند که واقعا هم این سیستم جای تعریف و تمجید داره. بعد از مدتی که Blogfa سر زبونها چرخید و در واقع بین وبلاگ نویسها معروف شد. واقعا میشه گفت خیلی از Blogger و Persianblog ی ها به این سیستم مراجعه کردند. و در رواقع میشه گفت جنس خوب خریدار داره. در حال حاظر این سیستم از سرعت خیلی خوبی بر خورداره و روز به روز به کاربران اون اضافه میشه. امیدواریم با اضافه شد کاربران Blogfa سرعت اون به طور قابل توجهی افت نکنه. از مزایای دیگر Blogfa میشه به مرتب بودن مدیریت بلاگ این سیستم اشاره کرد و همچنین امکانات خوب نظر خواهی Blogfa و در دست گرفتن کنترل کامل نظر خواهی بلاگ به دست مدیر وبلاگ. از دیگر امکانات Blogfa می توان به مدیریت پیوند های این سیستم اشاره کرد که کار مدیریت لینکستان وبلاگ رو خیلی راحت کرده ولی حیف که تنها می توان ?? لینک را در مدیریت پیوندها قرار داد. کاش مسولان Blogfa ترتیبی می دادند تا مدیریت لینکستان وبلاگ نا محدود می شد.Blogfa را می توان اصلی ترین رقیب Persianblog دانست زیرا در Search یک واژه در موتور های جستجو وبلاگهایی که درBlogfaو Persianblogظاهر می شوند ( در رابطه با واژه مورد نظر ) تقریبا به یک اندازه هستند.
با اینکه این سرویس دهنده کلا از نظر امکانات با بقیه سرویس دهندگان فرق بسزایی دارد. اما جای سوال است که چرا کاربران از این سیستم استقبال چندانی نکردند؟ شاید جواب این سوال را در امکانات بیش از حد این سرویس دهنده دانست که کاربر را از هدف اصلی یعنی وبلاگ نویسی می اندازد و او را جذب امکانات و گشت و گذار در مدیریت بلاگ این سیستم می شود. از امکانات این سرویس دهنده می توان به: مدیریت موضوعات وبلاگ - مدیریت کاربران وبلاگ ( این بخش در صورتی است که چند نفر قصد داشته باشند یک وبلاگ را اداره کنند ) - مدیریت لینکستان وبلاگ - مدیریت لینکدونی - مدیریت نظر سنجی - تنظیمات وبلاگ - بازسازی وبلاگ - انتخاب قالب اصلی وبلاگ ( قلبهای بسیار زیبایی را داراست ) - ویرایش قالب وبلاگ - مدیریت قالب ها - مدیریت پیغام رسان یاهو ( در این بخش فرستنده پیام هنگام فرستادن پیام به هیچ وجه از آی دی شما با خبر نمی شود ) - مدیریت صفحات اضافی وبلاگ - متصل کردن وبلاگ به دومین ( در این بخش خود Mihanblog به شما چندین دومین به در خواست شما اهداء می کند ) - آمار وبلاگ ( بنا به تجربه ای که دارم اصلا دقیق نیست ) - و...... این سرویس دهنده از سرعت نسبتـــــا قابل قبولی بر خوردار است. گر چه با تمام توضیحاتی که ارائه دادم اما می توان آینده خوبی را برای این سرویس دهنده پیش بینی کرد.
آخرین سرویس دهنده رایگان وبلاگی که باهاش آشنا شدم Parsibog بود. طراحی اولیه سایت Parsiblog خیلی شلوغ است و کمی آدم رو در اطلاعات ریزی که قصد داشته اند در یک صفحه جای دهند سر در گم می کند. در گذشته این سرویس دهنده به طور آزاد ثبت نام می کرد اما اکنون ثبت نام را از طریق دعوتنامه ممکن ساخته است. برای تهیه دعوتنامه Parsiblog باید به سراغ یکی از دارندگان وبلاگ در Parsiblog رفته و از او تقاضای دعوتنامه کنیم. Parsiblog هم سرویس خوبی است اما کمی در طراحی مدیریت بلاگش باید تجدید نظر کند. این سرویس دهنده هم از قالبهای خوبی برخوردار است تعداد قالبهای موجود در پارسی بلاگ ?? قالب است. یکی دیگر از امکانات جالب و منحصر به فرد Parsiblog خواند اذان در وقت معین است که شمارا از وقت آذان آگاه می سازد و به شما گوشزد می کند که وقت اذان فرا رسیده است. از امکانات این سرویس دهنده می توان به: مدیریت یادداشتها و پیام ها - ویرایش مشخصات کاربری - ویرایش مشخصات فردی - مدیریت موضوعات وبلاگ - مدیریت آلبوم تصاویر - مدیریت قالب - مدیریت آرشیو - مدیریت میهمانان ( لینکدونی ) - مدیریت مشترکان و..... می باشد. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید مدیریت بلاگ پارسی بلاگ از ? بخش ساده ـ ویندوز???? ـ ویندوز XP و بدون ابزار تشکیل شده که به ترتیب از کمترین امکانات شروع شده تا ویندوز XP که بیشترین امکانات را داراست و گزینه بدون ابزار هم که فقط یک صفحه خالیست که می توانید متن خود را وارد کنید. Parsiblog این امکان را برای لود شدن سریعتر مدیریت بلاگ ترتیب داده است.
در آخر هم برای Caspianblog یه فاتحه بخونید
نوشته شده توسط : آتیلاز